Hoppa till innehåll

Om oss

Välkommen till Saccanda AB!

Vi är specialister på högkvalitativa IT-tjänster för både företag och privatpersoner. Vår styrka ligger i skräddarsydda lösningar som exakt matchar våra kunders specifika behov och krav. Dessutom erbjuder vi uthyrning av kvalificerade mekaniker och bemanningspersonal för att möta en mångfald av behov inom olika branscher och verksamhetsområden.

Saccanda AB grundades år 2023 med en tydlig vision: att skapa en plattform för sömlös samverkan inom arbetsmarknaden. Vi är stolta över vår expertis inom IT-sektorn där vi specialiserar oss på agil processledning, programmering och systemutveckling.

Vi förstår vikten av att ha rätt kompetens på rätt plats, och därför strävar vi hårt för att matcha våra kunders behov med våra erfarna konsulter. Med mångårig erfarenhet och en dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster är vi din pålitliga partner för alla dina IT-projekt.

Utöver IT-sektorn erbjuder vi även tjänster inom fordonsmekanik och bemanningspersonal. Vår breda kompetens och vårt nätverk av erfarna yrkesmän gör att vi kan möta en mängd olika behov och önskemål från våra kunder.

På Saccanda strävar vi efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och konsulter. Vi tror på öppenhet, integritet och professionalism i allt vi gör. Genom att arbeta nära våra kunder och förstå deras unika behov kan vi leverera skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna.

Tack för att du valde Saccanda AB. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig och hjälpa dig att nå dina mål.

Kontaktformulär
Fyll i formuläret så kontaktar vi er så snabbt som möjligt!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.